Merhaba bende uraw kozmetikten tüy dökücü aldım ve aktif kullanıcısıyım muhteşem bir ürün gerçekden özellikle biz çalışan bayanlar için pratik ve sonucu muhteşemMerhabalar.
Ben kullandım,hâlâ da devam ediyorum açıkçası. Tedavi sürecini iyi takip etmeniz ve düzenlilik gerektiriyor. Kıl köklerine bağlı olarak süreçler değişebiliyor. Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dökülme konusunda zaten etkili azaltma yolunda da ilerleme kaydettim diyebilirim. Denemenizi tavsiye ederim.
ben 1 buçuk aydır kullanıyorum gayet güzel sana da tavsiye ederim çok memnun kaldımmerhabalar arkadaşlarçok merak ettiğim sıkılaştırıcı duş jeli ürünü var sizce kullanılmalı mı? ne kadar güvenilir tavsiyeniz nelerdir?teşekkürler
Uraw Tüy Dökücü Kremi öneriyorum Ayşe Hanım tüylerimde fazlasıyla azalma gözledim..kızlar merhaba bu tüy dökücü ürünleri kullanan varmı işe yarıyormu herhangi bi yan etkisi varmı yada kulanan varsa istenmeyen tüylerden ne kadar zamanda kurtuldu cevaplaya bilirmi acaba ?
Urawın bir çok ürünü onaylı zaten güvenilirlik konusunda endişeniz olmasın. Ürün için ise düzenli kullanım mühim olan geri kalanı ürüne bırakın sonuç harika olacaktırmerhabalar arkadaşlarçok merak ettiğim sıkılaştırıcı duş jeli ürünü var sizce kullanılmalı mı? ne kadar güvenilir tavsiyeniz nelerdir?teşekkürler
Ürünün herhangi bir yan etkisi yok deneyin derim etkisi ilk kullanımdan itibaren başlıyorkızlar merhaba bu tüy dökücü ürünleri kullanan varmı işe yarıyormu herhangi bi yan etkisi varmı yada kulanan varsa istenmeyen tüylerden ne kadar zamanda kurtuldu cevaplaya bilirmi acaba ?