- Katılım
- 24 Eyl 2020
- Mesajlar
- 6
1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet çubuk tarçın 1 adet elma 1 tatlı kaşığı
tane karabider 1 adet limon . Yaklaşık 3 litre suyun içerisine limon
ve elma kabuklarını çekirdeklerini ayırmadan iri iri doğrayın. Daha
sonra karabiber,karanfil ve tarçını da bu suyun içerisine dökün.Bu
şekilde iyice kaynatın,yemeklerdem öncesinde ve sonra birer bardak olarak içiniz
tane karabider 1 adet limon . Yaklaşık 3 litre suyun içerisine limon
ve elma kabuklarını çekirdeklerini ayırmadan iri iri doğrayın. Daha
sonra karabiber,karanfil ve tarçını da bu suyun içerisine dökün.Bu
şekilde iyice kaynatın,yemeklerdem öncesinde ve sonra birer bardak olarak içiniz