- Katılım
- 2 Eki 2020
- Mesajlar
- 1
Malzemeler
Baş kısmını kapak gibi kesin.Alt kısmını da çok ince olmayacak kadar kesin.
Turbun içini sebze oyacağı ile çok derin olmayacak şekilde çıkartın 1 yemek kaşığı dolusu bal ekleyin.Kabak için ayırdığınız parçayı kapatın. Turbun boyutlarında bir bardağa oturtun.En az 1 gece oda ısısında bekletin.Bardağa turbun öz suyu bal ile beraber akacaktır.
Turplu bal karışımını 2 sefer kullanabilirsiniz.Öksürüğün şiddetine göre sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanabilirsiniz.
Afiyet şifa olsun
- 1 adet siyah turp
- 1 yemek kaşığı bal
Baş kısmını kapak gibi kesin.Alt kısmını da çok ince olmayacak kadar kesin.
Turbun içini sebze oyacağı ile çok derin olmayacak şekilde çıkartın 1 yemek kaşığı dolusu bal ekleyin.Kabak için ayırdığınız parçayı kapatın. Turbun boyutlarında bir bardağa oturtun.En az 1 gece oda ısısında bekletin.Bardağa turbun öz suyu bal ile beraber akacaktır.
Turplu bal karışımını 2 sefer kullanabilirsiniz.Öksürüğün şiddetine göre sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanabilirsiniz.
Afiyet şifa olsun

Moderatör tarafında düzenlendi: