Birinci olan arkadaşa profil madalyası ve @Ausencia dan sürpriz bir hediye var. Başarılar dilerim @Tevafuk @İppeekk ve kendime

Ayrıca çok minnettarım tariflerinizi ekleyip katkıda bulunduğunuz için

En Çok Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?
Altın Mercimek (Lokanta usulü )Çorbası, Et Sote, Söğürme ve Tart Kalıbında Kremalı Revani
Merhabalar canlarim, Hepinize hayırlı, bereketli ve boş geçirmeyeceğimiz bir ramazan ayı dilerim. İlk sofra benden gelsin o zaman. :139: Altın mercimek çorbası(Lokanta usulü mercimek çorbası) Malzemeler 2 su bardağı sarı mercimek Soğan ve 2 dış sarımsak 1 kaşık un Zeytinyağı Üzeri...
Fırın Sütlaç❤
Ramazan ı şerifin son günlerinde bende soframı paylaşmak istedim canlar:135::135: Menüm: Mercimek çorbası Karnıyarık Sebzeli bulgur pilavı Lahmacun Kuru biber yoğrtlaması Veee asıl yarışmaya katıldığımmmm; fırında sütlaçççç:135::135::135::139::139::139::139::139::139: Nacizene...
Biber Dolması
Hayırlı ramazanlar dostlarım:135: Hepinizi yerim ben :157::157::157: Yarışmada ben de varım :158::158: Sofra şu şekilde; Meercimek çorbası Taze fasulye Mor lahana salatası Cacık Biber dolması Biber Dolması Malzemeler; Dolmalık biber Bir bardak pirinç Bir soğan,bir diş sarımsak...